Hyra truck

Skapa flexibilitet genom att hyra truck

Behöver du flytta på något men känner att du inte har den rätta kapaciteten? Hos oss kan du hyra den truck du behöver för tillfället. När du sedan inte behöver den längre returnera du trucken till oss – du behöver inte binda upp onödigt kapital på överkapacitet.

Är du intresserad av att hyra truck för att möta ett driftstopp, en riktig stor order eller förändringar i verksamheten? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den truck du behöver.


Hyra truck – några bra anledningar

Att hyra en truck kan ha många fördelar. Det kan vara till stor nytta vid tillfälliga toppar i arbetsbördan, vid temporära arbeten eller när ditt företag behöver testa nya lösningar. Vi hyr ut truckar och andra maskiner till företag i hela Sverige.

  • Många praktiska tjänster ingår när du hyr truck – bland annat försäkring, reparationer, batterier, däck ingår i de flesta fall.

  • Det blir enkelt att budgetera månadskostnaden för en hyrd truck.

  • Det blir enklare att anpassa truckparken för förändringar i verksamheten.

  • Flexibilitet. När det är högsäsong kan det behövas fler truckar – du kan hyra truck så länge det behövs.

  • Du får snabb och leverans när du väljer att hyra truck – oavsett om du har behov för en längre eller kortare tid.

Hyr truckar när du behöver en pålitlig truckflotta

Om ditt företag verkar i en bransch med intensiv materialhantering och med mycket gods i rörelse är det viktigt att kunna lita på sina truckar. Även om det är dalar och toppar i verksamheten är det viktigt att du har rätt antal truckar tillgängliga för att klara jobbet. Om du funderar att utöka din maskinpark med flera truckar – tillfälligt eller långsiktigt – så är det ett mycket bra alternativ att hyra truck.

Om din verksamhet är säsongsbetonad kan det komma perioder då ni behöver hantera fler och större beställningar än normalt. Om merparten av beställningarna kommer in under en kort period är det bättre att hyra truckar än att låta dem samla damm och kosta pengar under de lugnare perioderna.

En annan fördel med hyrtruckar är underhållet. När du hyr en truck av oss är den i perfekt skick och vi erbjuder även kontinuerlig service. Fungerande och driftsäkra truckar minskar risken för driftstopp och flaskhalsar i produktionen.

Välkommen att kontakta oss om ditt företag är i behov av att hyra truck.

Öka kapaciteten och flexibiliteten genom att hyra truck